Az egyszerű csokis cupcake muffin alapjához a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tésztához egy kisebb lábasba tesszük a kis darabokra tört étcsokoládét és a felkockázott hideg vajat, majd gőz fölött, kevergetve megolvasszuk és hagyjuk kissé hűlni.
Egy tálban habosra keverjük a tojásokat a cukorral. Hozzászitáljuk a lisztet, majd összedolgozzuk az egészet a langyosra hűlt olvasztott csokival.
A papírkapszlikkal kibéleljük a muffintepsi mélyedését. A tésztát az előkészített muffintepsibe kanalazzuk, és 15 perc alatt megsütjük a muffinokat. Rácsra téve hagyjuk kihűlni a muffinokat.
A mázhoz az étcsokoládét megolvasszuk a vajjal, majd a mázat a muffinokra csorgatjuk. Végül színes szórócukorral vagy kandírozott narancshéjjal díszíthetjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.