A tejet addig melegítjük, amíg bőrösödni kezd. (Ne forraljuk fel!) Lehúzzuk a tűzről, és lefedve kb. 40 fokosra hűtjük. Egy sütőbe tehető edénybe öntjük a joghurtot, és apránként hozzáadjuk a tejet. Mindig alaposan összekeverjük, és utána adjuk hozzá a következő adag tejet.
Folpakkal lefedjük, majd 40 fokos sütőben érleljük 4-5 órán át. Közben tisztára mossuk a befőttesüvegeket. A besűrűsödött joghurttal megtöltjük őket, és szorosan rájuk tekerjük a tetőt. A szobahőmérsékleten lehűtött házi joghurt 10 napig tárolható a hűtőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.