Kivajazunk egy kapcsos sütőformát. A leforrázott őszibarackot hideg víz alá tartjuk, majd lehúzzuk a héját és kiszedjük a magját. (A befőttet lecsepegtetjük.)
A vajat habosra keverjük a cukorral, majd beledolgozzuk a tojásokat és a tejszínt. Végül beleforgatjuk a sütőporral elvegyített lisztet, és a masszát a süteményformába simítjuk.
Az őszibarackot vékony szeletekre vágjuk, és körkörösen finoman a tésztába nyomkodjuk.
A süteményt a forró sütőben aranybarnára sütjük kb. 30 perc alatt. Rácsra téve hűlni hagyjuk. Langyosan vagy hidegen fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.