Tálba szitáljuk a lisztet 1 csipet sóval. Hozzáadjuk a cukrot, a közepébe nyomunk egy mélyedést, beleütjük a tojásokat, majd beleöntjük a tej 1/3-át. Alaposan összedolgozzuk. Akkor jó, ha a tésztamassza sűrű és krémes. Végül beleöntjük a megmaradt tejet, és az egészet simára keverjük.
Felforrósítunk egy 16-18 cm-es serpenyőt. Megkenjük egy kevés olajjal, majd merőkanállal beleadagolunk egy keveset a tésztából úgy, hogy a massza az egész serpenyőt kitöltse. Közepes lángon sütjük az egyik oldalát addig, amíg a széle kezd elválni a serpenyő aljától. Ekkor megfordítjuk a palacsintát, majd a másik oldalát is aranyszínűre sütjük. Forró tányérra csúsztatjuk a tésztát. Ugyanígy készítjük el a többi palacsintát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.