Megmossuk és megpucoljuk a hozzávalókat. A pritamin paprikát, a gombát nagyobb kockára vágjuk. A vöröshagymát a petrezselyem zöldjével, a leveleire szedett kakukkfűvel és a fokhagymával finomra vágjuk. Egy forró serpenyőben olívaolajon lepirítjuk a sűrített paradicsomot. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a gombát és a pritamin paprikát. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, cukorral. Fűszerezzük petrezselyemmel, kakukkfűvel, fokhagymával és babérlevéllel. Kevés vízzel felöntve készre főzzük.
Tálalhatjuk két nagyobb egymásra tett jégsaláta levél kehelyben, karikára vágott olívabogyóval díszítve, kígyóuborka karikákkal körberakva és reszelt sajttal megszórva. Ha tésztával összekeverjük paradicsomos tésztasalátának is nevezhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.