A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, és az eritritet is, tovább habosítjuk, majd a legalacsonyabb fokozatra kapcsoljuk a robotgépet, és kanalanként hozzáadjuk a zabpehelylisztet is.
Sütőpapírral bélelt gáztepsibe simítjuk a masszát, és előmelegített 180 fokos sütőben 8 perc alatt készre sütjük.
Eközben a mascarponét az apró darabokra vágott eperrel, és az eritrittel kihabosítjuk, majd a Hulalát habbá verjük, a zselatint kb 1 dl vízben felmelegítjük (nem forraljuk!), végül óvatosan összekeverjük az epres krémet, a habot és a zselatint is belecsurgatjuk.
Ezalatt a piskóta is megsült már, ha kihűlt, egy sablon segítségével, kivágunk 2 db szív alakot, a maradék piskótát, kb 2 cm-es csíkokra vágjuk.
Az egyik szív alakú lapot tálcára helyezzük, a krémet habzsákba kanalazzuk, és a lap szélére 2 cm-es csíkban krémet nyomunk, erre illesztjük a piskóta csíkokat, majd krém következik, ha jól dolgoztunk még egy rétegre való piskóta csíkunk lesz, ha véletlen nem, nincs baj, csak alacsonyabb lesz a torta. Megint krém következik, mielőtt a felső lapot ráhelyeznénk, az üreget töltsük meg alaposan megmosott, megszárított eperrel, végül a szív alakú lappal zárjuk le a tortát, a mardék krémmel vonjuk be a torta tetejét és oldalát. Tegyük pár órára hűtőbe
Porcukorral szórt felületen kinyújtjuk a pirosra színezett fondantot, majd a nyújtófára tekerve és a tortára ráhajtva beburkoljuk, a felesleges részeket vágjuk le, a zöld fondantból leveleket szúrunk ki, és enyhén nedves felületre felragasztjuk a leveleket is. Végül fogpiszkálóval, pöttyözzük be az "epret".
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.