A 3 csomag pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral. Az epret darabokra vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.
A tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, ráöntjük a puding 1/3 részét, és kirakjuk az eper 1/3-ával.
A rétegezést még kétszer megismételjük. A tetején elsimítjuk a pudingot és a tortát fél órára a hűtőbe tesszük, majd rákenjük a tejszínhabot. Az eperszemekkel díszítjük.
A tortát a hűtőbe tesszük, és csak másnap szeleteljük fel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.