A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy külön tálban kemény habbá verejük. Egy másik tálba a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, majd felváltva adagoljuk hozzá a lisztet és a vizet. Amint kapunk egy közepesen sűrű, homogén masszát, óvatosan beleforgatjuk a felvert tojáshabot.
Egy sütőpapírral kibélelt, 22 cm-es tortaformába öntjük, majd betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 20-25 percre. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e a tésztánk, ha kész kivesszük és félreteszük hűlni.
A habtejszínt kicsit felverjük, nem teljesen keményre. Hozzáadjuk a mascarponét, a porcukrot és a villával összenyomkodott epret. Együtt tovább verjük amíg megfelelő állagú lesz.
A piskótát, miután kihűlt, 2 vagy akár 3 részbe vágjuk, és megtöltjük a krémmel. Kívülről is beborítjuk, majd a Nutellába mártott eperrel és M&M cukorkával díszítjük. A babapiskótákat a torta köré helyezzük, majd egy szép masnival körbefogjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.