A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet és a vizet, és így is keverjük egy pár percig. Amint ez kész, óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert fehérjét.
Egy 22 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk a tésztát, és 180 fokon, kb. 25 perc alatt készre sütjük.Tűpróbával ellenőrizzük, és amennyiben már nem ragad, kivesszük a sütőből, és egy hűvösebb helyen hűlni hagyjuk.
Az alsó réteg krémhez kikeverjük a Nutella kb 3/4-ét (Kb. 4 evőkanálnyi) a mascarponéval. Felverünk 2,5 dl tejszínt, és kb. 2 kanállal teszünk belőle a nutellás mascarponés krémbe, hogy kicsit lazítsuk.
A maradék felvert tejszínhez teszünk 2 kanál porcukrot, 1 ek. nutellát, majd elkeverjük.
Ha a piskótánk teljesen kihűlt, 3 részre vágjuk. Az első piskótalapunkra simítjuk a nutellás-mascarponés krémet, erre jöhet a második piskóta, amit a tejszínes krémmel borítunk be, majd lefedjük az utolsó piskótalappal.
A maradék tejszínt felverjük, egy kanál Nutellával ízesítjük, és ezzel fedjük be a tortánkat, az oldalát is beleértve.
A rolettivel körben kirakjuk a tortát, majd a tetejét megszórjuk az összetört roletti morzsákkal. A torta közepére Kit Kat csokit és ízlés szerint kekszet halmozunk, majd egy kis felmelegített Nutellát csorgatunk rá, majda kompozíciót egy szalaggal átkötjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.