A nutellával töltött diós aprósütemény elkészítéséhez először a szobahőmérsékletű margarint a cukorral, majd a tojássárgákkal is jól összekeverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport, a keményítőt és a kakaóport, majd a cukros-tojásos keverékhez adjuk. Jól összedolgozzuk, és átgyúrjuk.
Az összegyúrt tésztából kb. diónagyságú darabokat csípünk, és az enyhén vizes tenyerünkkel egyforma golyókat formázunk (így jobban tapad rá a darált dió), majd beleforgatjuk a darált dióba.
Sütőpapírral bélelt tepsibe, egymás mellé rakosgatjuk a golyókat, majd az ujjunkkal a golyók közepébe mély mélyedést nyomunk.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 12 percig sütjük (tűpróba szükséges).
Egy csillagcsöves habzsák segítségével, a megsült és kihűlt golyók mélyedéseit megtöltjük Nutellával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.