A pudingport simára keverjük egy kevés tejjel és ízlés szerint cukorral. A maradék tejet felforraljuk, majd állandó keverés mellett hozzácsorgatjuk a pudingos keveréket. Pár perc alatt sűrűre főzzük, majd levesszük a tűzről, és langyosra hűtjük.
A habtejszínt kemény habbáverjük, majd apránként hozzákeverjük a langyosra hűlt pudinghoz.
Az epret alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd ízlés szerint feldaraboljuk. A babapiskótát kisebb darabokratördeljük.
Az előkészített poharakba kanalazunk 2-3 evőkanál pudingot, majd kirakjuk a tetejét piskótadarabokkal és az eperrel. Ezután rákanalazzuk a megmaradt pudingot. Tálalásig a hűtőbe tesszük, hogy kellően lehűljön, és az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt kivesszük a hűtőből, majd eperrel díszítjük, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.