A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és a felhevített étolajon vagy vajon együtt megpároljuk. Hozzádobjuk a kakukkfüvet, megsózzuk, megborsozzuk, majd felöntjük a fehérborral és további 2-3 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és hagyjuk, hogy a leve elfőjön kb. 10 perc alatt.
Amikor a ragu kissé pirulni kezd, elkészítjük a pirítóst. Ráhalmozzuk a gombaragut, és a bazsalikomlevéllel díszítjük. Végül tetszés szerint petrezselyemolajjal ízesítjük-színesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.