A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A szűrőbe öntött babot hideg víz alá tartjuk, majd alaposan lecsepegtetjük és magas falú keverőpohárba tesszük. A megtisztított fokhagymát présen át a babra nyomjuk. A forró vízzel lemosott citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A citromhéjat 3 ek citromlével együtt a keverőpohárba tesszük. Hozzáadjuk az 1 ek kakukkfűlevelet és az olajat, majd botmixerrel krémesre turmixoljuk. Tengeri sóval, Cayenne-borssal és esetleg még egy kis citromlével ízesítjük.
A bagettet kb. 25 szeletre vágjuk, és sütőpapírral leterített tepsibe helyezzük. A szeleteket az előmelegített sütő középső részében aranybarnára pirítjuk 2-3 perc alatt, majd kivesszük.
A paradicsomot lecsepegtetjük. A kakukkfűágakat darabokra tépjük vagy vágjuk. A bagettszeleteket megkenjük 2-2 tk babkrémmel, majd elosztjuk rajtuk a paradicsomot és megborsozzuk. Kakukkfűvel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.