A rizstorta alapjához a kekszet morzsásra törjük, a vajat megolvasztjuk, és a sóval együtt a kekszhez keverjük. A keveréket egy 22 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk.
A rizst egy szűrőbe téve átöblítjük, öntsük egy lábasba, adjuk hozzá a vajat, a megmosott citromok lereszelt héját és a kétféle cukrot. Öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, majd kezdjük el főzni. Mikor már elforrta a levét, öntsük fel a tejjel, és főzzük teljesen puhára, kissé híg tejberizsállagú legyen.
A zselatinport a még meleg rizses alapba keverjük, és hagyjuk kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük a sóval, majd óvatosan a kihűlt rizses masszába forgatjuk. A krémet a zabos alapra halmozzuk, elsimítjuk, és néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Az öntethez összeforraljuk az erdei gyümölcsöt, a cukrot, a sót és a fűszereket. Addig főzzük, amíg a nedvesség el nem párolog. Végül a megdermedt tortára locsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.