Elkészítés: A zsemléket langyos vízbe áztatjuk, majd amikor már teljesen megszívták magukat, jól kinyomkodjuk, félretesszük.
Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet és vöröshagymát, a jól kinyomott zsemlét, az ízlés szerinti fűszereket, a Worchester szószt, az egész tojásokat, belenyomjuk a fokhagymát. Végül jó laposan összegyúrjuk.
A muffinformát kikenjük, megtölteni a darált húsos masszával (én szilikonos formába sütöttem, de azt is kikentem vajjal).
A mázhoz az ízlés szerinti mennyiségű hozzávalókat jól kikeverjük, majd megkenjük vele a fasírtok tetejét.
Előmelegített sütőbe toljuk, és közepes lángon kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Közben hagyományos módon elkészíteni a krumplipürét.
A pirosra sült fasírt tetejére nyomjuk az elkészített krumplipürét, majd a sütőbe visszahelyezzük, és pár perc alatt szép pirosra sütjük.
Tálaláskor ízlés szerint salátát kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.