A tésztához összedolgozzuk a lisztet a porcukorral, a vajjal, a tejszínnel, a tojássárgájával és egy csipet sóval, majd szobahőmérsékleten hagyjuk 15 percig pihenni.
Ezután téglalap alakúra nyújtjuk, és vajjal kikent, liszttel meghintett formába tesszük úgy, hogy pereme is legyen.
Ráhelyezzünk az alufóliát, és rászórunk néhány marék szárazbabot, hogy ne tudjon megemelkedni. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük körül-belül 15 percre, majd kiemeljük belőle az alufóliát, és további 10 percig sütjük.
A töltelékhez szétválasztjuk a tojásokat. Két sárgáját összekeverjük a mascarponéval, a porcukorral és az összetört mandulával, majd beleforgatjuk a fehérjékből vert kemény habot.
Hozzáadjuk a felolvaszott, lecsöpögtetett mirelit málnát (vagy a megmosott friss málnát) és a kis darabokra tört csokoládét is. A krémet a tésztára simítjuk, és 160 fokon körül-belül 30 percig készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.