Elkészítés: A felkockázott füstölt szalonnát zsírjára sütjük, rádobjuk a zúzott fokhagymát, és azonnal felöntjük kb. 3 liter vízzel. Amikor felfőtt, beletesszük a megtisztított, falatokra vágott salátát, sózzuk, borsozzuk, és kb. 15 percig főzzük.
Amikor a saláta megfőtt, beletesszük az előre, külön megfőzött babot, forraljuk, behabarjuk a kevés vízzel elkevert liszttel, még 2-3 percig főzzük.
Végül belekeverjük a tejföllel elkevert tojássárgákat, ízles szerint 1-2 kanál ecetet, de már többet nem főzzük, nehogy kicsapódjon a tojás. Mielőtt lehúznánk a tűzről, beleszórjuk az apróra vágott kaprot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.