A Madeleine-hez a tojásokat a cukorral és a citromhéjjal habosra keverjük. A vajat felolvasztjuk. A liszthez hozzámérjük a sütőport, csipet sót. A tojásos keverékhez kézi habverővel hozzákeverjük a lisztet, majd hozzáforgatjuk az olvasztott vajat, és homogén tésztává keverjük. 20 percre a hűtőbe tesszük a tésztát.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, majd a Madeleine formába adagoljuk a tésztát, és kb. 10 perc alatt szép aranyszínűre sütjük. Ha nem fér egyszerre a tészta a formába, akkor addig a hűtőben tartjuk a tésztát, és újra adagoljuk.
Tálaláshoz, felolvasztjuk a fehércsokoládét, és a kis piskóták felét belemártjuk, majd megszórjuk liofolizált málnával.
A Financier-hez a lisztet, a sót, a sütőport, a porcukrot, a mandulalisztet, és a reszelt narancshéjat egy tálban összekeverjük. A vajat kissé barnára pirítjuk. A tojásfehérjét felverjük, ehhez csurgatjuk az olvasztott vajat, majd a lisztes keverékkel, és narancslével egy homogén masszává dolgozzuk. 20 percre hűtőbe tesszük, majd formába adagoljuk. 180 fokos sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük
A narancshéjat vékonyan lehámozzuk, majd kis csíkokra vágjuk, cukorszirupban átforgatjuk, majd a kész Financiereket megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.