Ezután hozzáadjuk a tojást, és alaposan elkeverjük. Összeforgatjuk az átszitált lisztet és keményítőt a mandulával és 1 csipet sóval.
Összedolgozzuk a száraz alapanyagokat a tojásos-vajas masszával.
Folpakba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük kb. 30 percre.
A tésztát két részre osztjuk.
A fél adagból 30 db apró golyót formázunk. Mindet kilapítjuk, elrendezzük egy sütőpapírral bélelt sütőtálcában.
A maradék tésztát habzsákba tesszük, és a tésztalapocskák szélére a masszából peremet nyomkodunk.
Mindbe egy kevés átkevert lekvárt kanalazunk. A sütőtálcát 180 fokra előmelegített sütő középső részébe toljuk, és kb. 15 perc alatt világos színűre sütjük a lekváros karikákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.