Elkészítés: Tésztát gyúrunk a tejföllel, a tojássárgával, a margarinnal és a sütőporral elkevert liszttel. Annyi lisztet használunk, hogy jól nyújthatò tésztánk legyen. Egy kerek lapot nyújtunk, amit kikent, lisztezett tortaformába rakunk. Esetleg sütőpapírral béleljük ki. A széleken vastagabb legyen a tészta 2 cm-rel.
A túrót a tojássárgákkal és tetszés szerinti cukorral kikeverjük, fahéjat, pergelt diót, mazsolát keverünk bele. Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, a vaníliás cukrot hozzáadjuk, majd a túrós krémre kenjük. Megszórjuk a feldarabolt mogyoróval. 90 percig sütjük eleinte nagy tűzön, majd csökkentjük a hőmérsékletet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.