Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük. A virslit és az uborkát karikára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és negyedekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és felszeleteljük. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a virslit, az uborkát, a paradicsomot, és kb. 10 percig pároljuk. A keményítőt elkeverjük a tejszínnel, ráöntjük a virslire, és felforraljuk. A burgonyát leszűrjük, a petrezselyemmel megszórjuk, és a raguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.