Előkészítés: A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, és sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük. A virslit és az uborkát karikára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és negyedekre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és felszeleteljük. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a virslit, az uborkát, a paradicsomot, és kb. 10 percig pároljuk. A keményítőt elkeverjük a tejszínnel, ráöntjük a virslire, és felforraljuk. A burgonyát leszűrjük, a petrezselyemmel megszórjuk, és a raguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.