A tésztához kb 1 dl langyos, cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt, majd az átszitált liszthez adjuk a sóval, az olívaolajjal és a vízzel együtt. Tésztát dagasztunk belőle, és langyos helyen a duplájára kelesztjük.
Ha a tészta megkelt, kétfelé osztjuk és laza mozdulatokkal átgyúrjuk. A tészta egyik felét, kb. 30x40 cm-es téglalap alakúra nyújtjuk, megszórjuk a cukor felével, rálocsoljuk az olívaolaj felét és kirakjuk az elfelezett és kimagozott szőlőszemek felével.
A tészta másik felét is kinyújtjuk, majd ráborítjuk a szőlővel kirakott tésztára, rárakjuk a megmaradt szőlőszemeket, megszórjuk cukorral, rácsurgatjuk az olajat és 30 percig kelesztjük. Végül 180 fokos sütőben kb. 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.