A lisztet összekeverjük az élesztővel és a sikérrel. A vizet kimérjük, hozzáadjuk az olajat. A liszthez szórjuk a fűszereket, a cukrot és a sót, majd hozzáöntjük az olajos vizet, és alaposan kidolgozzuk. Nagyjából 1 órát hagyjuk, hogy meleg helyen megkeljen.
A sütőt 225 fokra előmelegítjük (alsó-felső sütés + légkeverés), és közben ujjnyira nyújtjuk a tésztát. Sütőpapíros tepsire fektetjük, és kicsit hagyjuk pihenni.
Ezután az ujjunkkal benyomkodjuk a felületét, és olívaolajjal megkenve a sütőbe toljuk. Világos aranybarnára sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni, majd vastagabb szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.