Az élesztőt a víz feléhez morzsoljuk, belekeverjük a cukrot, és meleg helyen felfuttatjuk.
A liszthez hozzákeverjük a sót, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a maradék vizet és kb. 60 ml olívaolajat. Alaposan átdagasztjuk, és cipót gyúrunk belőle.
Egy nagy tál aljára csepegtetünk egy kevés olajat, és beleforgatjuk a tésztát. Lezárjuk a tál tetejét folpakkal, és meleg helyen, 90 percig kelesztjük a tésztát.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a papírt megkenjük olajjal. Rátesszük a tésztát, és az ujjainkkal laposra nyomkodjuk. A tésztára szórjuk a megmosott szőlőszemeket, rátesszük a rozmaringágakat, és meglocsoljuk a maradék olajjal. Meleg helyen 30 percig pihentetjük, majd 230 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.