A tejet megmelegítjük. A lisztet összekeverjük az élesztővel, 1 teáskanál sóval és a porcukorral. A lisztes keveréket tálba szitáljuk, majd kis adagokban hozzáadjuk a tejet és az olajat.
A tésztát 10 percig gyúrjuk és dagasztjuk, majd tiszta konyharuhával lefedve 20 percig kelesztjük.
A tésztát 6 részre osztjuk, mindet vastagabb körlapokká nyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A kenyérkéket kevés nagy szemű tengeri sóval, valamint a rozmaring lecsipkedett leveleivel meghintjük, végül 200 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.