Egy nagy szélű tepsit kizsírozunk, a lisztből, a zsírból, 10 dkg porcukorból, 1 tojásból, kevés tejfölből pici sóval linzertésztát készítünk, és a tepsibe belenyújtjuk úgy, hogy a tepsi szélére is jusson a tésztából.
A tejet a vízzel összeforraljuk, és a cérnametéltet belefőzzük. Hagyjuk kihűlni, közben a túrót, a tejfölt, a 20 dkg porcukrot pici sóval, vajjal, 8 tojás sárgájával elkeverjük, még 2 zacskó vaníliás cukrot is tehetünk bele, és ezt a cérnametélttel összekavarjuk, majd egyenletesen rárakjuk a linzertésztára és megsütjük.
Amikor már majdnem készre sült, a tojásfehérjét a porcukorral gőz fölött felverjük, és a tepsiből kivett cérnametélt tetejére kenjük, majd visszatesszük a sütőbe, míg a hab megszárad a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.