A húst megmossuk és szárazra töröljük, majd csíkokra vágjuk, megsózzuk, meghintjük borssal, bedörzsöljük áttört fokhagymával, és hagyjuk egy kicsit állni, hogy átjárják az ízek.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd megpirítjuk benne a húst. A krémsajtot összekeverjük a forró hússal, majd hozzákeverjük a tésztákat is.
Megjegyzés
Ha zöldfűszeres krémsajtot használunk, akkor tehetünk még hozzá friss kakukkfüvet, bazsalikomot, petrezselymet vagy zöldhagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.