A forró vízzel lemosott narancsok és lime-ok héját lereszeljük. A tejet lábosba öntjük. Hozzáadjuk a tejszínt, a mézet, a fűszereket és a reszelt citrushéjat, majd közepes tűzön felforrósítjuk. Mielőtt felforrna, levesszük a tűzről.
Robotgép segítségével a tojássárgájákat habosra verjük a cukorral. Beledolgozunk 2 ek mézes-fűszeres tejet, majd adagonként hozzáadjuk a maradék tejet. Feltesszük a tűzre, és keverés közben kissé besűrítjük. Végül átszűrjük egy kisebb (fém)tálba.
Egy hideg vízzel töltött nagy tálba jégkockákat szórunk. Belehelyezzük a kisebb tálat, és a fagylaltmasszát 5 percig kevergetjük. Miután a jeges víztől lehűlt, kiszedjük belőle a fűszereket és hozzákeverjük a vörösbort.
Végül a vörösboros fagyimasszát fagylaltgépbe töltjük, és kb. 50 percig fagyasztjuk. Mézeskalácsot vagy fahéjas kekszet kínálhatsz hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.