Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Csupacsokis brownie
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus stíriai metélt
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Dödölle - az eredeti recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Farsangi szalagos fánk
Kijevi csirkemell rizibizivel
Francia mákos pirított dióval recept
recept
Mester

Francia mákos pirított dióval

120 perc
0 adag
Megfizethető
4.6
2010. 03. 07.

Elkészítés

Elkészítés: A piskóta hozzávalóit összedolgozzuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.

A tésztalapok hozzávalói kevés tejjel összegyúrjuk, majd 2 lapban kisütjük tepsi hátulján.

A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, húlni hagyjuk. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal is elkeverjük.

Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét, rátesszük a mákos piskótát, ezt is megkenjük krémmel, majd befedjük a másik tésztalappal /a krém alá kenhetünk egy kis baracklekvárt is/. A tészta tetejére is hagyunk egy kis krémet, rákenjük.

Egy lábasban a darabos diót 2 evőkanál cukorral és a margarinnal megpirítjuk, majd ha kihűlt, rányomkodjuk a krémes tészta tetejére.

Megjegyzés
A receptet és a fotót Szabó Beáta küldte. Köszönjük!

Recept értékelése

4.6 / 5

5 értékelés

Ajánljuk még

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Hasonló receptek

Csokis lávasüti recept
Recept
Rafinált

Csokis lávasüti

32 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

|

2024.11.15.

Klasszikus linzer recept
Recept
Rafinált

Klasszikus linzer recept

55 perc
|
6 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2024.09.22.

Fejtett bableves recept
Recept
Bonyolult

Fejtett bableves

90 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2024.09.22.

Friss receptek

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Reszelt túrós sütemény recept
Recept
Egyszerű

Reszelt túrós sütemény

95 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.09.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.