A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját kikeverjük a vajjal, majd apránként hozzáadjuk a lisztet (és felváltva, hogy jól keverhető legyen) a tejet is.
Ehhez a masszához keverjük a tojásfehérjét. Palacsintasütőben sütjük (ha teflon, nem kell olaj alá), de csak az egyik oldalát. A palacsintákat mindig a sült oldalával csúsztatjuk a tányérra, a habos oldalt megszórjuk kakaós porcukorral, a következő palacsintáét cukros darált dióval, a harmadik réteget pedig vaníliás cukorral, és így tovább, míg tart a tészta.
Az utolsó palacsintának a megsült oldalát hagyjuk felül, és ezt is megszórjuk vaníliás cukorral. Úgy szeleteljük, mint a tortát, tálaláskor csokimártást, tejszínhabot is kínálhatunk hozzá, megszórhatjuk tört mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.