A burgonyát és a zellert meghámozzuk, kb. azonos nagyságú apró kockákra vágjuk, és enyhén sós vízben, külön-külön puhára főzzük.
A zöldborsót és a sárgarépát leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, ha szükséges, a sárgarépát apróbb kockákra vágjuk.
Miközben a zöldségek főnek, simára keverjük a majonézt a joghurttal, a porcukorral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd citromlét adunk hozzá - azaz tartármártást készítünk.
Az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk, a friss petrezselymet leöblítjük, finomra vágjuk.
Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát apróra felkockázzuk, és azonnal beleforgatjuk a mártásba, hogy ne barnuljon meg. Hozzáadjuk az uborkát és 1 kávéskanál kivételével a petrezselymet is.
A főtt burgonyát és zellert leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, majd a zöldborsóval és a sárgarépával együtt lazán a mártásba keverjük.
A saláta tetejét megszórjuk a félretett petrezselyemmel, és tálalásig hidegen tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.