A hús mindkét oldalát megsózzuk és borsozzuk. A lekvárt összekeverjük a felaprított aszalt szilvával és kapribogyóval, ráöntjük a citromlevet.
Ezt a keveréket elosztjuk a két szelet húson és szorosan feltekerjük. Megtűzzük fogpiszkálóval, és egy jénai tálra helyezzük. Aláöntjük a bort, fóliával letakarjuk, és 180 fokon 30 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és anélkül 10 percig pirítjuk.
A kelkáposztát és a paprikát vékony szeletekre vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Sóval, borssal, gyömbérrel és szójaszósszal ízesítjük. A felszeletelt hústekercset a zöldségágyon tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.