A tésztát sós vízben kifőzzük, a zacskón található utasítás szerint. A szalonnát apróra daraboljuk, a hagymákat felaprítjuk. Az étolajon áthevítjük a hagymákat, majd rádobjuk a szalonnát, és egy kissé átpirítjuk. Ezután rátesszük a darált húst és a fűszereket. Kevergetve fehéredésig pirítjuk, majd rátesszük a vizet, paradicsomlevet és fedő alatt készre főzzük.
Hozzáöntjük a levétől leszűrt babkonzervet, és még 2-3 percig együtt forraljuk. A kifőtt tésztával összekeverjük, majd forrón tányérokra szedjük. Reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.