A tésztát sós vízben kifőzzük a zacskón található utasítás szerint. A szalonnát kockára vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk, a medvehagymát felcsíkozzuk.
Egy serpenyőben, olajon megpirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a fokhagymát, a paradicsomot, majd a medvehagymát. Belevágjuk a chilit, majd megsózzuk, megborsozzuk. A tésztát rászedjük a zöldséges ragura, és összekeverjük. Tálaláskor a tányérra szedett tésztára, kéksajtot morzsolunk, és medvehagymával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.