A tésztát (csusza tészta, penne, szarvacska) forrásban levő sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható leírás szerint. A sonkát és a megmosott medvehagymát vékony csíkokra metéljük.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy felfújtformát vagy tűzálló tálat kikenünk vajjal. Beletesszük a leszűrt, lecsepegtetett tésztát, majd összeforgatjuk a sonkával és a medvehagymával. A szószhoz a tejfölt elkeverjük a tejjel, a mustárral, a medvehagymával, valamint a tojásokkal, és megsózzuk, megborsozzuk.
A tésztát megöntözzük a szósszal, majd megszórjuk a reszelt sajttal, és az előmelegített sütőben sütjük kb. 25 percig. Petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.