A tésztát megfőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd rátesszük a megmosott, lecsepegtetett és csíkokra szabdalt medvehagymát, és a lobogó tészta sós vizéből egy keveset ráöntve pár percig pároljuk.
A megfonnyasztott medvehagymához hozzáadjuk a felaprított cseresznyepaprikát vagy pepperónit, majd megsózzuk és megborsozzuk.
Ezután hozzákeverjük a kifőtt tésztát, átforgatjuk, és gőzölgőn, juhsajt forgácsokkal tányérokra halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.