A burgonyát megmossuk, forró, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Hagyjuk kissé hűlni, majd meghámozzuk és karikára vágjuk a burgonyát. A tojásokat is megfőzzük, megtisztítjuk, aztán cikkekre vágjuk.
Az almákat megmossuk, eltávolítjuk a magházukat, a húsukat pedig vékony szeletekre vágjuk. A jégsaláta vastag ereit kivágjuk, a torzsáját eltávolítjuk, a leveleket pedig darabokra tépkedjük.
A halfilé bőrét eltávolítjuk, majd a halat nagyobb darabokra vágjuk. Egy tálban összeforgatjuk a burgonyát, az almát, a tojást, és a megtisztított, feldarabolt újhagymát, aztán sózzuk, borsozzuk.
Egy tálkában összekeverjük a majonézt a tejföllel és a fahéjjal, majd beleforgatjuk a jégsalátát. Elrendezzük egy tányéron, és ráhalmozzuk a tojásos-burgonyás keveréket. A haldarabokkal és néhány szál friss snidlinggel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.