Egy lábosba tesszük a megtisztított, felkockázott sütőtököt és 4 ek vizet. Kis lángon, lefedve puhára pároljuk, majd leszűrjük. Botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk az olajat, a cukrot és a tojásokat, majd az egészet habosra keverjük.
Óvatos mozdulatokkal összedolgozzuk a liszttel, a szódabikarbónával és a fűszerekkel. A tésztamasszát kiolajozott tortaformába simítjuk, és 180 fokos sütőben 50 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e a sütemény.
A formában pihentetjük 5 percig, majd késsel körbevágjuk és a rácsra borítjuk. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémsajtot és 4 ek karamellszószt habosra keverünk, bevonjuk vele a torta tetejét, majd meghintjük a felaprított, kandírozott gyömbérrel. Kis lábosban megmelegítjük a megmaradt karamellszószt, majd kis csuporba öntjük, és a sütemény mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.