Elkészítés: A tarját felszeleteljük, fűszerezzük, a többi hozzávalót apróra vágjuk-reszeljük, és a zsírral együtt magasabb falú tepsibe tesszük. Fóliával letakarjuk, és 200 fokon 1,5 órán keresztül sütjük. Majd levesszük a fóliát, és még 10 percig tovább sütjük.
A gombát megpucoljuk, felszeleteljük és olívaolajon a zöldségekkel először pároljuk, a végén pirítjuk, fűszerezzük, és a pestót is belekeverjük.
Hagyományos módon krumplipürét készítünk, csak egy picit sűrűbbet, és vizes kézzel a püréből gombócot formálunk a tányérokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.