A gesztenye szeletnek először elkészítjük az alját: a fahéjas kekszet apróra törjük, elkeverjük a darált háztartási keksszel és összeforgatjuk az olvasztott vajjal. 25x25-ös tepsibe vagy kapcsos formába nyomkodjuk.
2 dl hideg tejbe belekeverjük a tejszínes (vagy vaníliás) pudingot. A maradék tejet a cukorral felmelegítjük, majd beleöntjük a pudingporos tejet. Folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. (Ha piros ételfestékkel színezzük a tejet, rózsaszín lesz a végeredmény.) Ha kész a puding, megvárjuk míg teljesen kihűl.
A tejszínt kemény habbá verjük, összeforgatjuk a pudinggal és a gesztenyével. Rásimítjuk a kekszes alapra és a hűtőbe tesszük.
A tejszínt a habfixálóval felverjük és a pudingos rétegre tesszük. A csokit krumplihámozó segítségével lereszeljük és megszórjuk vele a süti tetejét. 30 percig még hűtőben hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.