A gesztenyét áztassuk be egy éjszakára annyi vízbe, amennyi ellepi. Másnap szűrjük és csepegtessük le, majd kereszt alakban metsszük be a szemeket. Terítsük tepsibe, és süssük 220 fokos sütőben addig, míg a héjuk szét nem nyílik, majd még melegen hámozzuk meg.
Szitáljuk tálba a kétféle lisztet, adjuk hozzá a tojásokat, készítsünk a masszából galuskát, és szaggassuk forrásban lévő vízbe. Szűrjük és csepegtessük le, majd tegyük félre.
Pirítsuk meg a gesztenyét a felforrósított vajon. Ízesítsük a rummal, majd keverjük hozzá a galuskát, és azzal is forrósítsuk át. Végül adjuk hozzá a lekvárt, és forgassuk alaposan össze. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.