A datolyát, mazsolát és goji bogyót beáztatjuk 2-3 órára, majd aprítóban pépesítjük. Akkor jó, ha sűrű, lekvárszerű masszát kapunk.
A magok felét finomra daráljuk, a felét pedig késsel felaprítjuk darabosra.
A kakaóvajat vízgőz felett felolvasztjuk, majd a masszához keverjük. A vaníliaőrleményt és a kakaport a magokhoz keverjük, majd a masszába öntjük, és jól összegyúrjuk. A „tésztát” egy sütőpapírral bélelt tortaformába egyenletesen elsimítjuk.
A kókuszzsírt felolvasztjuk, majd a banánnal (szobahőmérsékletű), vaníliával, a citromlével és a citromhéjjal összeturmixoljuk. Az agar-agart fél dl vízben felfőzzük, majd a banánkrémhez keverjük. A masszát az alapon elsimítjuk, majd 2-3 órát hűtőszekrényben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.