Elkészítés: A csirkemelleket félbevágom, a kis nyúlványokat leszedem róla - de ezt még felhasználjuk -, és a csirkemelleken zsebet vágok. A gombát (csak a kalapját) megtisztítom, apróra vágom, és olívaolajon megpirított hagymán sütöm pár percig. A zsebes melleket kihajtom, kiklopfolom, belerakok egy szelet sonkát, rá egy kis gombát, sajtot, majd feltekerem, és fogpiszkálóval vagy hústűvel lezárom. A kis nyúlvánokat is kiklopfolom, megsózom, megborsozom, rakok bele egy kis sajtot, feltekerem és fogpiszkálóval megtűzöm. Egy hőálló tálat olívaolajjal, majd a paradicsompürével kikenek, és belehelyezem a húsokat. A paradicsomot, a cukkinit és a fokhagymát kockára vágom, mellészórom. Elvétve belecsempészek néhány szem kapribogyót is. Az egészet meglocsolom tejszínnel, a tetejére bazsalikomot vágok, és fóliával letakarva már mehet is a sütőbe. Ha a hús megpuhult, a fóliát leveszem, és öt perc alatt elsütöm kicsit a levét, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.