Elkészítés: A karajt éles késsel egy nagy szeletté nyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, hogy ne szakadjon szét. Sózzuk, befűszerezzük, megkenjük mustárral.
A paprikákat és a póréhagymát hosszában felszeleteljük. A karajt beborítjuk a bacon szeletekkel. Erre kerülnek a paprika- és hagymaszeletek, végül a sonka- vagy tarjaszeletek. A húst felgöngyöljük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
Egy tepsibe tesszük a zsiradékkal, és 2 dl vizet öntünk alá. Előmelegített sütőben 1 órát közepes lángon sütjük. Ha kell, pótoljuk az elpárolgó vizet. Hosszában felvágjuk a fóliát, és kb. 20 percig tovább sütjük, míg színt kap.
Kicsit hagyjuk hűlni, majd felszeleteljük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.