Elkészítés: A csirkehúst a fűszerekkel, a ketchuppal, a mustárral és az olajjal összedolgozzuk, ezután legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Közben elkészítjük az öntetet: a joghurthoz hozzáadjuk az Erős Pistát, a majonézt és jól összekeverjük.
A salátához a zöldségeket feldaraboljuk, oregánóval, olívaolajjal és az elmorzsolt fetával összeforgatjuk.
A húst serpenyőben pirosra sütjük. Tálaláskor az öntetet a húsra locsoljuk, sült burgonyát és a görög salátát kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.