Elkészítés: A tojások sárgáját simára keverjük a cukorral és a darált mandulával. Hozzátesszük a reszelt csokoládét és a vörösborral meglocsolt
zsemlemorzsát. Belekeverjük a mazsolát, egy kevés fahéjat, a törött szegfűszeget és a citrom reszelt héját. Végül 4 tojás keményre vert habját is beleforgatjuk.
Kikent, kilisztezett formába öntjük. Előmelegített sütőbe egy edényben vizet teszünk, a süteményt is mellétesszük, és 45 percig sütjük gőzben.
Ha elkészült, kifordítjuk a formából, és cukormázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.