Elkészítés: A burgonyát sós vízben megfőzzük, kihűtjük, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Mindkét felét olvasztott vajjal megkenjük, sózzuk.
A vajon megpirítjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, amikor a levét már majdnem teljesen elfőtte, hozzáadjuk a kis darabokra vágott sonkát, kis ideig együtt pirítjuk. Megszórjuk a Knorr Rafinériával, felöntjük a tejjel, kevergetve besűrítjük.
A burgonya egyik oldalát grillben vagy sütőben megpirítjuk, kivesszük, megfordítjuk, elosztjuk rajta a masszát, sajttal megszórjuk, visszatesszük, ropogósra sütjük. Grillezett húsok mellé köretként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.