A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, 2 ek. olajon üvegesre pároljuk. Ezután beletesszük a húskockákat és fehéredésig pirítjuk őket.
2 ek. pirospaprikát teszünk rá, majd összekeverjük, hogy mindenhol érje a húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuka köményt, majd felöntjük vízzel, hogy épp ellepje.
Amíg fő a hús, 2 ek. olajon megpároljuk a zöldségeket, majd vizet öntünkk rá és puhára főzzük, félretesszük. Amikor a hús is megpuhul, hozzáöntjük a leveset a zöldséggel együtt. Újraforraljuk, majd ízlés szerint tovább ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.