A zöldségeket megtisztítjuk (a paradicsomot is meghámozzuk), kb. 1,5x1,5 centis kockákra vágjuk.
2 ek olajat felhevítünk, megpirítjuk rajta a szalonnakockákat, majd hozzáadjuk a felaprított hagymát is.
A kockákra vágott húst is beletesszük, fehéredésig pároljuk, majd hozzáadjuk a répát és a paradicsomot. Folyamatos keverés mellett pároljuk, majd felöntjük 1 dl vörösborral.
Felöntjük a vízzel és hozzáadjuk a fűszereket. Amikor puhára főtt a hús, hozzáadjuk a burgonyát, és még egy 1/2 liter vizet.
2-3 perc után megkeverjük, ízlés szerint tovább fűszerezzük. Miután a burgonya is puhára főtt, forrón tálaljuk.
Megjegyzés
Aki erősebben szereti, nálunk külön tesz a tányérjába is Erős Pistát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.