A megtisztított húst felszeljük 2 cm-es, a meghámozott zellert, burgonyát, sárga- és fehérrépát, valamint a megmosott paradicsomot és paprikát pedig 1 cm-es kockákra.
Üvegesre sütjük a megtisztított, durvára vágott vörös- és a felaprított fokhagymát a felforrósított zsíron. Hozzáadjuk a húst, meghintjük egy kevés sóval, valamint a köménnyel, és kevergetve pirítjuk néhány percig.
Azután hozzá keverjük a paradicsomot, a paprikát és ízlés szerint egy kevés cseresznyepaprikát. Felöntjük 1 dl vízzel, és lefedve, kis lángon pároljuk a húst 60 percig. Ha szükséges, 30 perc elteltével pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
A burgonya kivételével beletesszük az előkészített zöldségeket, további 15 percig pároljuk, majd húzzuk le a tűzről, és pihentessük az ételt néhány percig. Meghintjük a pirospaprikával, és alaposan összekeverjük. Felöntjük 1,5 l vízzel, megsózzuk, és felforraljuk. Végül hozzáadjuk a krumplit, és közepes lángon főzzük további 5 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.